Podotherapie Deurne Noord

//Podotherapie Deurne Noord
Podotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne Noord (buurt Walsberg)
Milhezerweg 34
5752 BC, Deurne

Routebeschrijving Podotherapie Deurne Noord

Rij vanuit het centrum van Deurne in noordelijke richting over Haageind en rij onder het viaduct door. Na 300 meter rij rechtsaf richting Trimpertstraat. Na 10 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand Podotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne – Noord is gelegen in het pand van Fysiotherapie Retera. Dit pand ligt op de hoek van de Trimpertstraat en de Milhezerweg en is herkenbaar aan de rode belettering “”Retera.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie Retera en osteopathie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie en osteopathie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

Asten, Deurne Centrum, Helmond Noord, Helmond Oost, Someren

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:39+01:00