Podotherapie Elsloo

//Podotherapie Elsloo
Podotherapie Elsloo

Podotherapie Elsloo

Podotherapie Elsloo
Koolweg 13
6181 BK, Elsloo

Routebeschrijving Podotherapie Elsloo

Vanuit de Rabobank rijdt u in oostelijke richting over de Stationsstraat. Sla na 350 meter linksaf de Koolweg in. Na 70 meter bevindt de praktijk zicht aan de linkerzijde. Deze is duidelijk herkenbaar aan de luifel en ons logo.

Parkeren Podotherapie Elsloo

Parkeren kan voor de praktijk in de parkeervakken.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Elsloo is duidelijk herkenbaar aan de luifel voor het pand en aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.
Het is een huis met 2 voordeuren; de rechter deur is de ingang van de praktijk.

Locaties in de buurt

Geleen, Hoensbroek, Maastricht Oost, Maastricht West, Meerssen, NeerbeekStein, Susteren, Valkenburg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:36+01:00