Podotherapie Sittard

//Podotherapie Sittard
Podotherapie Sittard

Podotherapie Sittard

Podotherapie Sittard

Veestraat 28
6134 VJ Sittard

Routebeschrijving Podotherapie Sittard

Ga vanuit het Zuyderland Ziekenhuis (aan de Rijksweg Noord) in noord-oostelijke richting naar de Rijksweg Zuid. Voordat u de tunnel in gaat (na 400m) houdt u rechts aan en volgt u de Rijksweg Zuid (parallelweg). Volg deze weg (loopt over in Veestraat). De bestemming bevindt zich na 150m aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Sittard is gevestigd in het gebouw van Paramedisch Centrum Sittard Zuid.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, fysiotherapie, ergotherapie, ostheopathie en logopedie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de straat.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Geleen, Neerbeek, Brunssum, Susteren

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek