Podotherapie Tilburg Noord

//Podotherapie Tilburg Noord
Podotherapie Tilburg-Noord

Podotherapie Tilburg-Noord

Podotherapie Tilburg Noord (Buurtschap Stokhasselt)
Verdiplein 88
5049 NP, Tilburg

Routebeschrijving Podotherapie Tilburg Noord

Rij vanuit Ringbaan West in noordelijke richting naar de Midden Brabantweg. Sla na 970 meter rechtsaf richting Heikantlaan. Sla na 580 meter linksaf richting Stokhasseltlaan en neem de eerste afslag op de rotonde richting Stokhasseltlaan. Sla de eerste afslag linksaf richting Componistenlaan en vervolgens de tweede afslag rechtsaf richting Verdiplein. Na 35 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand Podotherapie Tilburg Noord

Podotherapie Tilburg Noord is gelegen in het Paramedisch Centrum Tilburg Noord in buurtschap Stokhasselt.

Andere inpandige disciplines

Arbo-arts, fysiotherapie, huid –en oedeemtherapie, diëtetiek, logopedie, senses massage.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, huid –en oedeemtherapie.

Gezamenlijk spreekuur

Fysiotherapie.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Breda Noord, Breda Noord-West, Breda West, Breda Zuid-Oost, Den Bosch, Kaatsheuvel, Tilburg HorusTilburg Oud Zuid

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:39+01:00