Podotherapie Tilburg Oud Zuid

//Podotherapie Tilburg Oud Zuid
Podotherapie Tilburg Oud Zuid

Podotherapie Tilburg Oud Zuid

Podotherapie Tilburg Oud Zuid (Buurtschap Korvel)
Korvelplein 8
5025 JN, Tilburg

Routebeschrijving Podotherapie Tilburg Oud Zuid

Rij vanuit het Kromhoutpark in zuidelijke richting over de Diepenstraat. Na 400 meter ligt de praktijk ligt aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Tilburg Oud Zuid is gelegen in het Gezondheidscentrum Korvelplein. Als u door de hoofdingang naar binnen gaat, gaat u naar links, aan het einde van de gang is de wachtkamer aan de rechterzijde

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie; COPD, kinderfysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, medical taping, therapie bij Parkinson, psychosomatische fysiotherapie, rugklachten, sport en dry needling.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan aan de achterzijde van de praktijk.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Breda Noord, Breda Noord-West, Breda West, Breda Zuid-Oost, Den BoschKaatsheuvel, Tilburg HorusTilburg Noord

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:39+01:00