Podotherapie Venlo Oost

//Podotherapie Venlo Oost
Podotherapie Venlo-Oost

Podotherapie Venlo-Oost

Podotherapie Venlo Oost (Buurtschap Groenveld)
Prinsenstraat 12
5913 ST, Venlo

Bekijk al onze praktijklocaties in Venlo en omstreken.

Routebeschrijving Podotherapie Venlo Oost

Vanuit het Treinstation gezien rijdt u in zuidelijke richting op de Kaldekerkerweg. Sla na 500 meter linksaf richting Prinsenstraat en sla de eerste afslag rechtsaf. Na 85 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

De praktijk is inpandig bij Fysiotherapie Groenveld en ligt naast Medisch Centrum Groenveld en service Apotheek Groenveld.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Venlo Oost is gelegen in de praktijk van Fysiotherapie Groenveld.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapeuten (manueel therapie/sportfysiotherapie).
In het gebouw naast Fysiotherapie Groenveld zijn huisartsen en praktijkondersteuners werkzaam.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeerhavens voor de deur.
De eerste rij parkeerplaatsen (blauwe lijnen) is betaald parkeren.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Bergen, Blerick, Grubbenvorst, Tegelen, Velden, Venlo Noord, Venlo Zuid Emmastraat, Venlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2019-03-28T12:06:18+01:00