Podotherapie Zierikzee

//Podotherapie Zierikzee
Podotherapie Zierikzee

Podotherapie Zierikzee

Podotherapie Zierikzee
Borrendamme 10
4301 VD, Zierikzee
Spreekkamer 14

Routebeschrijving Podotherapie Zierikzee

Rij vanuit bibliotheek in Zierikzee in noordelijke richting over het Hatfieldpark. Ga op de hoek van de straat rechtsaf richting Haringvlietstraat en neem de eerste afslag op de rotonde richting Laan van St. Hilaire. Neem na 450 meter de eerste afslag op de rotonde richting Scheldestraat en sla de eerste weg rechtsaf richting Scheldestraat. Na 20 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Zierikzee is gelegen in Medisch Centrum Borrendamme, achteraan in het gebouw, rechtover de brasserie.
U kunt gratis parkeren bij het gebouw.
Wij zitten in spreekkamer 14

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen

Spreekkamer 14.

Locaties in de buurt

Burgh-Haamstede, Goes, Middelburg, Vlissingen, Yerseke

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:37+01:00