Sterke voeten? Kinderspel!

Voldoende lichaamsbeweging is voor iedereen van groot belang. Voor jonge kinderen is beweging echter extra belangrijk. Door te spelen trainen kinderen onbewust de motorische ontwikkeling die zij gedurende hun hele leven nodig hebben. Onvoldoende beweging kan ervoor zorgen dat er (op latere leeftijd) klachten ontstaan die anders eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden door sport, spel en oefening.

Hoewel kinderen ondanks de lockdown gelukkig nog buiten mogen spelen is het extra belangrijk om erop te letten dat uw kinderen voldoende beweging krijgen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om ook binnenshuis voldoende lichaamsbeweging te krijgen. Voor de jongere kinderen hebben we, in samenwerking met kinderschoenenwinkel Gigagaaf.nl de volgende voetoefeningen-in-spelvorm bedacht. Een leuke afleiding die ook nog eens gezond en gezellig is! Ouders mogen ook meedoen!

Heeft u vragen over de voetstand van uw kinderen, of wilt u graag meer informatie over de ontwikkeling van kindervoeten? Bekijk dan onze pagina over kinderpodotherapie, of neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen