Steunzolen Haarlem

Steunzolen worden gebruikt om de voetstand en de houding van het onderlichaam te verbeteren. Ook in Haarlem staan onze podotherapeuten voor u klaar op in het pand van Huisartsenpraktijk Reimer en Beenders. Het adres is Burgemeester Sandbergstraat 22 in Haarlem. Bekijk onze podotherapiepraktijk in Haarlem.

Met behulp van de modernste meetsystemen maken onze podotherapeuten steunzolen op maat, die uw voeten de juiste ondersteuning geven. Goed functionerende voeten zijn onmisbaar om vrij te kunnen bewegen en een belangrijk onderdeel van uw algehele welzijn.

Steunzolen online bestellen

Vanaf heden is het ook mogelijk om op maat gemaakte steunzolen online te bestellen. Wanneer u nog niet eerder bij ons bent geweest kunt u gebruik maken van het Online Podotherapie Consult. Aan de hand van een zelfmeting stuurt u de meetgegevens naar de podotherapeut. Vervolgens maakt de podotherapeut op maat gemaakte steunzolen die uw voeten de ondersteuning geven die ze nodig hebben. Zo kunt u weer zorgeloos bewegen!

Steunzolen online bestellen

Kosten steunzolen en vergoedingen zorgverzekering

De kosten voor steunzolen wordt vaak volledig of deels gedekt door uw aanvullende zorgverzekering. Bekijk uw vergoedingen voor steunzolen. Bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van de huisarts nodig!

Soorten steunzolen

Afhankelijk van het gebruik, wordt door ons de inlegzool gemaakt van verschillende materialen en aan de hand van verschillende wensen of eisen. Voor sporters worden namelijk andere gebruikerseisen gesteld en maken wij sportzolen. Zolen voor veiligheidsschoenen moeten voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving, waardoor er weer veiligheidszolen gemaakt moeten worden.

Zorgeloos bewegen

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: