Steunzolen Ittervoort

Steunzolen worden gebruikt om de voetstand en de houding van het onderlichaam te verbeteren. Ook in Ittervoort staan onze podotherapeuten voor u klaar op in het pand van Huisartsenpunt Ittervoort. Het adres is Leliestraat 4, 6014 AN  Ittervoort. Bekijk onze podotherapiepraktijk in Ittervoort.

Onze steunzolen zijn 100% maatwerk en worden gemaakt met de nieuwste apparatuur en technieken. Zo maken wij bij ieder onderzoek standaard gebruik van onze 3D-voetscan. Deze meet de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig op. In tegenstelling tot andere scans (zoals 2D-voetscan en blauwdruk) wordt niet alleen de lengte, maar ook de breedte en hoogte van uw voeten nauwkeurig opgemeten. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw klachten het beste worden behandeld, maar ook voor een optimaal comfort.
Afhankelijk van het gebruik, wordt door ons de inlegzool gemaakt van verschillende materialen en aan de hand van verschillende wensen of eisen. Voor sporters worden namelijk andere gebruikerseisen gesteld en maken wij sportzolen. Zolen voor veiligheidsschoenen moeten voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving, waardoor er weer veiligheidszolen gemaakt moeten worden.