Steunzolen Noordwijk

Steunzolen Noordwijk

Steunzolen Noordwijk

Steunzolen worden gebruikt om de voetstand en de houding van het onderlichaam te verbeteren. Ook in Noordwijk staan onze podotherapeuten voor u klaar op in het pand van Huisartsenpraktijk Atrium. Het adres is HH Geestweg 28, 2201 JS in Noordwijk. Bekijk onze podotherapiepraktijk in Noordwijk.

Onze steunzolen zijn 100% maatwerk en worden gemaakt met de nieuwste apparatuur en technieken. Zo maken wij bij ieder onderzoek standaard gebruik van onze 3D-voetscan. Deze meet de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig op. In tegenstelling tot andere scans (zoals 2D-voetscan en blauwdruk) wordt niet alleen de lengte, maar ook de breedte en hoogte van uw voeten nauwkeurig opgemeten. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw klachten het beste worden behandeld, maar ook voor een optimaal comfort.
Afhankelijk van het gebruik, wordt door ons de inlegzool gemaakt van verschillende materialen en aan de hand van verschillende wensen of eisen. Voor sporters worden namelijk andere gebruikerseisen gesteld en maken wij sportzolen. Zolen voor veiligheidsschoenen moeten voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving, waardoor er weer veiligheidszolen gemaakt moeten worden.

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Kunnen wij u helpen? Vul het contactformulier in of bel 085 053 00 33.

Neem contact op