Podotherapie vergoeding Just

Podotherapeutische vergoeding Just

Op deze pagina vindt u alle vergoedingen van Just Zorgverzekeraar voor podotherapeutische behandelingen en hulpmiddelen in 2020. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden verleend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Behandelingen Just

PakketVerzekerde bedragen 2020
Just BasicGeen vergoeding
Just LiveGeen vergoeding
Just SmileGeen vergoeding

Steunzolen Just

PakketVerzekerde bedragen 2020
Just BasicGeen vergoeding
Just LiveGeen vergoeding
Just SmileGeen vergoeding

Bekijk meer informatie over de vergoedingen voor podotherapie bij Just zorgverzekering.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen