Huisartsen Portaal

Op deze pagina vind u alle relevante informatie over podotherapie die u als huisarts nodig kunt hebben. Zo hebben wij een interventiewijzer gepubliceerd die het makkelijker maakt om voetklachten te beoordelen. Ook kunt u hier artikelen aanvragen zoals verwijs-notitieblokken, foldermateriaal en meer.

Interventiewijzer

Met onze interventiewijzer heeft u een handig naslagwerk waarmee de meest voorkomende voetklachten aan bod komen. Wilt u de interventiewijzer graag ook op papier ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in onderaan op deze pagina.

huisartsen interventiewijzer

Aanvraag bestelling

Hier kunt u kosteloos artikelen aanvragen zoals verwijs-notitieblokken, foldermateriaal en meer.

Verwijzing notitieblok podotherapie
Notitieblok doorverwijzing formaat A6
Notitieblok podotherapie
Notitieblok formaat A6

Podotherapie Hermanns 3-luik folder
Folder Podotherapie Hermanns: “Wat doet een podotherapeut?”
Formaat 3-luikfolder 210 x 100mm
Folder VoetExpert Hermanns
Folder VoetExpert
Formaat 3-luikfolder 210 x 100mm

Gebruik onderstaand formulier om uw bestelling door te geven:

Orthopedische schoenen

Voor mensen die in aanmerking komen voor orthopedische schoenen zijn wij een samenwerking begonnen met Livit Orthopedie. Podotherapie Hermanns voert het benodigde onderzoek uit en zorgt voor de juiste doorverwijzing. Dit maakt het voor u als huisarts eenvoudig om de juiste doorverwijzing te doen.

VoetExpert

In samenwerking met Livit Orthopedie biedt Podotherapie Hermanns de mogelijkheid tot het aanmeten van orthopedische schoenen. Afhankelijk van de ernst van de klacht kan de oplossing zijn om over te gaan tot een schoenaanpassing (OVAC) of zelfs het aanmeten van een (semi-)orthopedische schoen (OSA, OSB). In dit geval voert Podotherapie Hermanns het onderzoek uit en zorgen we voor de juiste verwijzing naar de orthopedisch schoenmaker. Op deze manier heeft u als zorgverlener één overzichtelijk kanaal waarmee u met alle voetklachten terecht kunt. Klik op bovenstaand VoetExpert-logo voor meer informatie omtrent deze samenwerking.

VoetExpert Cheetsheet

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem gerust contact op via telefoon of het contactformulier: