Kennisactiviteiten

Podotherapie Hermanns organiseert met regelmaat kennisactiviteiten in de vorm van een lezingen of bijeenkomsten, waarbij verschillende facetten van de (voet)zorg aan bod komen. Op deze manier willen wij door het delen van kennis ervoor zorgen dat de totale zorg in Nederland naar een hoger niveau wordt getild.

Op dit moment staan de volgende lezingen gepland:

The most common foot disorders – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Graag willen wij u uitnodigen voor een geaccrediteerde informatieavond over “The most common foot disorders”. Tevens behandelen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van voetonderzoek en de samenwerking hierin tussen pedicure en podotherapeut. Er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert (Domein voetzorg). Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Voetoefeningen – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Graag willen wij u mededelen dat wij een informatie bijeenkomst organiseren over “Voetoefeningen”. Tevens behandelen we de nieuwste ontwikkelingen op voetonderzoek en de relatie/samenwerking tussen pedicure en de podotherapeut. Er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert – Domein Voetzorg. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Teenpathologieën en therapieën – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Graag willen wij u mededelen dat wij een informatie bijeenkomst organiseren over “Teenpathologieën en therapieën”. Tevens behandelen we de nieuwste ontwikkelingen op voetonderzoek en de relatie/samenwerking tussen pedicure en de podotherapeut. Er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert – Domein Voetzorg. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Orthopedische voorzieningen – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Meldt u aan voor de informatie bijeenkomst over “Orthopedische voorzieningen”. In deze lezing worden verschillende orthopedische en podotherapeutische hulpmiddelen besproken, zoals orthopedische schoenen (OSA, OSB, OVAC), maar ook wordt er gekeken naar het toepassen van steunzolen, ortheses en meer. Er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert – Domein Voetzorg. Voor koffie en thee wordt gezorgd.