Lezingen & Kennisactiviteiten

Podotherapie Hermanns organiseert met regelmaat kennisactiviteiten in de vorm van een lezingen of bijeenkomsten, waarbij verschillende facetten van de (voet)zorg aan bod komen. Op deze manier willen wij door het delen van kennis ervoor zorgen dat de totale zorg in Nederland naar een hoger niveau wordt getild.

Op dit moment staan de volgende lezingen gepland:

Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Tijdens deze lezing behandelen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van voetonderzoek en de samenwerking hierin tussen pedicure en podotherapeut. Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden, er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert (Domein voetzorg). Voor koffie en thee wordt gezorgd.

14 januari – Meerssen

Ontmoet Anna
Stationsplein 1
6231 CN Meerssen

Orthopedische schoenen – Geaccrediteerde* training voor pedicures

In deze lezing worden orthopedische en podotherapeutische hulpmiddelen besproken, zoals orthopedische schoenen (OSA, OSB, OVAC), maar ook wordt er gekeken naar het toepassen van steunzolen. Er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert – Domein Voetzorg. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

14 januari – Asten

Best Western Hotel Nobis Asten
Nobisweg 1
5721 VA Asten

The most common foot disorders – Geaccrediteerde* training voor pedicures

Graag willen wij u uitnodigen voor een geaccrediteerde informatieavond over “The most common foot disorders”. Tijdens deze lezing behandelen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van voetonderzoek en de samenwerking hierin tussen pedicure en podotherapeut. Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden, er zijn 3 accreditatiepunten toegekend door Procert (Domein voetzorg). Voor koffie en thee wordt gezorgd.

12 mei – Hoensbroek

Partycentrum Amicitia
Markt 9
6431 LG Hoensbroek

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: