Adres

Podotherapie Boxmeer
Julie Postelsingel 70
5831 DL, Boxmeer

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Boxmeer

Routebeschrijving

Rij vanuit het MBO College de Maasvallei in noordelijke richting over de Begijnenstraat. Sla na 140 meter rechtsaf richting Bilderbeekstraat en vervolgens de eerste afslag rechtsaf richting Burgemeester Verkuijlstraat. Na 700 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of bij drukte tegenover de praktijk op het grasveld.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Boxmeer is gelegen in Huisartsenpraktijk Davids en Oude Veldhuis.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijkondersteuners, psycholoog, tandarts.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Indien u niet goed mobiel bent, geef dit aub aan bij het maken van de afspraak. Deze locatie bevindt zich namelijk op de eerste verdieping van het pand en is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we u verwijzen naar onze locatie in St. Anthonis of Overloon.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek