Podotherapie Breskens

Podotherapie Breskens
Podotherapie Hermanns praktijk Breskens

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Breskens? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Breskens o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Breskens

Dorpsstraat 52-54
4511 EH Breskens, Zeeland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Breskens

Routebeschrijving

Rij vanuit tennisclub de Boskreek over de Oude Rijksweg richting centrum. Na 670 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan in de straat. Wanneer geen kerkdienst plaats vindt, kan ook bij de kerk geparkeerd worden.

Locaties in de buurt

HulstKloosterzande,  MiddelburgTerneuzenVlissingen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breskens is gelegen in het pand van Praktijk voor Fysiotherapie Breskens. Dit is het voormalige Rabobank gebouw.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, logopedie, medische fitness, acupunctuur.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek