Adres

Podotherapie Breskens
Dorpsstraat 52-54
4511 EH, Breskens

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Breskens

Routebeschrijving

Rij vanuit tennisclub de Boskreek over de Oude Rijksweg richting centrum. Na 670 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan in de straat. Wanneer geen kerkdienst plaats vindt, kan ook bij de kerk geparkeerd worden.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breskens is gelegen in het pand van Praktijk voor Fysiotherapie Breskens. Dit is het voormalige Rabobank gebouw.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, logopedie, medische fitness, acupunctuur.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek