Podotherapie Brunssum

Podotherapie Brunssum
Podotherapie Hermanns praktijk Brunssum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Brunssum? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Brunssum o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Brunssum

St. Gregoriuslaan 1A
6442 AE Brunssum, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Brunssum

Routebeschrijving

Vanuit de Prins Hendriklaan rijdt u de St. Gregoriuslaan in (deze straat leidt naar het Zuyderland Medisch Centrum). De praktijk is gelegen in het pand van Fysiotherapie “De Bundeling” (op de hoek van de St. Gregoriuslaan en de Boerhaavestraat). Na 100 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de nabijgelegen parkeerplaatsen.

Locaties in de buurt

GeleenHoensbroekLandgraafNeerbeek, Sittard.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Brunssum is gelegen in het witte pand van Fysiotherapie “De Bundeling”. Dit ligt tegenover een speeltuintje.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, manueel therapie en kinderfysiotherapie.

Gezamelijk spreekuur

Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Overige opmerkingen

Indien u niet goed mobiel bent, geef dit a.u.b. aan bij het maken van de afspraak. Deze locatie bevindt zich namelijk in de kelder van het pand en is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we u verwijzen naar onze locatie in Hoensbroek of Landgraaf.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek