Adres

Podotherapie Panningen
Steenbakkersstraat 70
5981 WV Panningen

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Panningen

Routebeschrijving

Rij vanuit de Markt in westelijke richting over de Schoolstraat. Neem na 500 meter de derde afslag op de rotonde richting de John F. Kennedylaan. Neem na 240 meter de derde afslag op de rotonde richting Steenbakkersstraat. Na 150 meter ligt de praktijk aan uw linkerkant. De Steenbakkersstraat is een zijweg van de Ringovenweg.

Komende vanaf de J.F. Kennedylaan, passeert u de GAMMA aan de uw linkerhand. Rij door tot de rotonde en neem de 1e afslag (Steenbakkersstraat), vervolg uw weg. Na 150 meter ligt de praktijk aan uw linkerkant. U kan parkeren op het parkeerterrein van het Pantaleon en de Groenling.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaatsen voor de deur.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Panningen bevindt zich in het gebouw De Groenling tegenover het Pantaleon. De behandelkamer is gelegen op de begane grond naast Cesar 2 Move, dit ligt tegenover kindercentra Hoera, halverwege de gang.  Volg de bordjes ‘Cesar 2 Move’.

Andere inpandige disciplines

Cesar 2 Move, diëtetiek, kindercentra Hoera, Daelzicht, GGD.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Na binnenkomst kunt u direct in de wachtruimte plaats nemen.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek