Podotherapie Yerseke

podotherapie Yerseke
Podotherapie Hermanns praktijk Yerseke

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Yerseke? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Yerseke o.a. terecht voor de volgende diensten:

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Adres

Podotherapie Yerseke

Oesterstraat 9
4401 EL Yerseke, Zeeland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Yerseke

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Komt u vanaf de Havendijk, rij dan via de rotonde de Kaaistraat in, langs café/ restaurant de Kruik. Sla rechtsaf en hierna meteen links. Het pand van Podotherapie Yerseke bevindt zich aan uw rechterzijde.

Komt u vanaf de Albert Heijn, rij dan de Oude Torenstraat af tot in de Irenestraat neem hier de eerste straat rechts en u ziet links op de hoek het pand liggen.

Parkeren

Kan in de straat tegen over de praktijk, hier zijn meerdere parkeervakken. Indien dit vol staat kan er geparkeerd worden in de omliggende straten.

Locaties in de buurt

Bergen op ZoomGoesHeinkenszandMiddelburgTerneuzenVlissingenZierikzee.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Yerseke is gelegen in het pand van Fysiotherapie SaFyR. De behandelkamer bevind zich op de begaande grond direct links bij binnenkomst.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie SaFyR.

Overige opmerkingen

Bij binnenkomst kunt u meteen plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen