Kwaliteitswaardering

Artsenwaardering

Uit enquête is gebleken dat 87% van de huisartsen de zorg van Podotherapie Hermanns minimaal met een ‘Goed’ bestempelt. Een geweldige artsenwaardering als u het ons vraagt. Gedurende het onderzoek bleek verder dat:

  • 74% van de huisartsen voorlichting over podotherapie waardeert als zeer goed tot goed.
  • 65% van de huisartsen aangeeft gedeeltelijk op de hoogte te zijn van de vergoedingen voor podotherapie.
  • 85% van de huisartsen de rapportages van Podotherapeut Hermanns waardeert als zeer goed tot goed.
  • 87% van de huisartsen aangeeft dat de rapportages van de Podotherapeut Hermanns duidelijk zijn.

Neem voor meer informatie contact op met Podotherapie Hermanns.

image008
image009
image010
artsenwaardering
image011

Praktijkkeurmerk Podotherapie

Praktijkkeurmerk Podotherapie

Praktijkkeurmerk Podotherapie

Afgelopen periode is onze praktijk beoordeeld door de NVvP om te kijken of wij voldoen aan het Praktijkkeurmerk Podotherapie. Om in aanmerking te komen voor het Praktijkkeurmerk moet een minimale totaalscore van 60% behaald worden op zes verschillende kwaliteitsgebieden. Prachtig om te zien dat wij de visitatie hebben afgesloten met 92%!  Een prestatie waar we  dan ook met recht trots op zijn!

Podotherapie Hermanns Klantenwaardering

Het resultaat van meer dan 500 opinies op Zorgkaartnederland.nl is een gemiddelde van 8,7 waarvan 93% van de mensen ons aanbeveelt als praktijk. Bedankt voor het vertrouwen!

Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Het biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Bijvoorbeeld in onze vergelijkingshulpen. Die kunt u gebruiken om te kijken welke podotherapeut het beste voldoet aan uw wensen.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: