Podotherapie Bergen

//Podotherapie Bergen
Podotherapie Bergen

Podotherapie Bergen

Podotherapie Bergen
Rembrandtplein 4
5854 EM  Bergen

Routebeschrijving Podotherapie Bergen

Vanaf de Rijksweg N271, neem de Siebengewaldseweg richting het centrum. Volg deze straat terwijl deze overloopt in de Keulerstraat. Neem vervolgens de vierde afslag rechts (Kleefstraat). Als u aan het einde van deze straat bent kijkt u recht tegen het pand aan van onze praktijk, gelegen op het Rembrandtplein 4.

Parkeren Podotherapie Bergen

Parkeren kan bij de praktijk op de parkeerplaatsen aan zijkant van het pand.

Omschrijving van het pand

De praktijk van Podotherapie Bergen is gevestigd in de huisartsenpraktijk Maasoever.

Andere inpandige disciplines

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Locaties in de buurt

Boxmeer, Meerlo, Overloon, Venray

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2019-04-11T14:10:49+01:00