Podotherapie Heerlen

//Podotherapie Heerlen

Podotherapie HeerlenPodotherapie Heerlen
Heerlerbaan 147
6418 CJ, Heerlen

Routebeschrijving Podotherapie Heerlen

Rij vanuit Heerlen centrum over de Heerlerbaan in de richting van Kerkrade.
De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Heerlerbaan en ligt tussen de rotonde bij de kerk en de stoplichten aan uw linkerhand.

Omschrijving van het pand Podotherapie Heerlen

Podotherapie Hermanns Heerlen is gevestigd in Medisch Centrum Heerlerbaan.

Andere inpandige disciplines

Acupunctuur, Fysiotherapie, verloskundige, logopedie, ostheopathie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de straat of op de parkeerplaatsen bij de kerk (gratis)

Overige opmerkingen

Op deze locatie kunnen we gebruik van een Highspeed camera.
Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

Brunssum, Elsloo, GeleenGulpenHeerlen, Hoensbroek, Kerkrade Centrum, Kerkrade West, LandgraafMargratenValkenburg, Voerendaal

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2019-04-05T08:16:30+01:00