Podotherapie Maastricht Oost

//Podotherapie Maastricht Oost
Podotherapie Maastricht Oost

Podotherapie Maastricht Oost

Podotherapie Maastricht Oost (Buurtschap Heer)
Einsteinstraat 34
6227 BZ, Maastricht

Routebeschrijving Podotherapie Maastricht Oost

Vanuit het Europaplein gezien rijdt u de N278 op in oostelijke richting. Sla na 1 kilometer rechtsaf de Burgemeester Kessensingel op. Neem de eerste afslag op de rotonde, de praktijk ligt binnen 50 meter aan uw linkerzijde.

Vanuit de begraafplaats (Uitvaartcentrum en begraafplaats Bovens) rijdt u in noordelijke richting op de Pastoor Heijnenstraat. Sla bij de kruising rechtsaf de Einsteinstraat op. De praktijk ligt na +/- 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Maastricht West rijdt u de N278 op in oostelijke richting. Rij de Maas over en sla na +/- 2 kilometer rechtsaf Dorpstraat in. Na 270 meter sla linksaf richting Einsteinstraat. Na 230 meter ligt de praktijk aan uw linkerkant.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Maastricht Oost is gelegen in Gezondheidscentrum Heer (Zorgplein Heer).

Andere inpandige disciplines

Apotheek Heer, huisartsen, ergotherapie Husson, fysiotherapie Yvonne Janss, kinderfysiotherapie Bronszwaer, Envida (diëtisten, ouderengeneeskunde en wijkverpleegkundigen), internist/endocrinoloog proxicure, logopedie Maastricht Oost, medisch pedicure Hermine Lamers, psycholoog Pom Snel verloskundigen Schoffelen van Vleuten.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, fysiotherapie en pedicure.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur, op het plein aan de andere kant van de rotonde, of achter de flat die voor het gebouw staat.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.
Patiënten kunnen plaatsnemen in de wachtkamer op de 1e verdieping.

Locaties in de buurt

Elsloo, Geleen, GulpenMaastricht Oost, Maastricht West, Margraten, MeerssenSteinValkenburg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:36+01:00