Podotherapie Swalmen

//Podotherapie Swalmen
Podotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen
Marktstraat 14
6071 JE, Swalmen

Routebeschrijving Podotherapie Swalmen

Rij vanuit supermarkt Jan Linders in westelijke richting over Hoogstraat. Neem de eerste afslag linksaf op de Marktstraat. Na 20 meter bevindt zich de praktijk aan uw linkerzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Swalmen is gelegen in Huisartsenpraktijk Centrum Swalmen (Dr. Mulder en Dr. Harms).

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijk ondersteuner, fysiotherapie, logopedie, diëtist.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, praktijk ondersteuner, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

Met huisartsen en fysiotherapeuten.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen

De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping, welke bereikbaar is via een trap. Indien u minder valide bent, geef dit dan aub aan zodat wij voor u een andere behandelkamer regelen kunnen.

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

BaarloKessel, MaasbreePanningen, RoermondTegelenVenlo Zuid Emmastraat, Venlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:36+01:00