Podotherapie Hermanns

Zorgeloos Bewegen

Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar uw dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

De podotherapeut ziet regelmatig klachten als…

Hallux Valgus

Hallux Valgus

Een scheefstand van de grote teen noemt men een Hallux Valgus. Vervolgens ontstaat er botaangroei bij het begin van de teen.

Capsulitis

Capsulitis

Capsulitis is een gewrichtsontsteking in de voorvoet. U zult irritaties of een ontsteking hebben in de gewrichten van uw voorvoet.

Hielspoor

Hielspoor

Pijn aan de hiel kan verschillende oorzaken hebben. De twee meest voorkomende oorzaken zijn hielspoor en Fasciitis plantaris.

Schimmelnagel

Schimmelnagel/kalknagel

Schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd, zijn nagels aan de voeten of handen die geïnfecteerd zijn door een schimmel.

Voor deze en vele andere klachten kunt u terecht bij de podotherapeut. Heeft u ergens anders pijn? Bezoek dan de Pijnwijzer en lees meer over de aandoening.

steunzolen

Podotherapeutische hulpmiddelen

Podotherapeutische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld steunzolen, zijn instrumenten waarbij de stand van uw tenen, voeten, benen of rug gecorrigeerd worden. Door op de juiste plekken ondersteuning en versterking te bieden, worden uw klachten verholpen en tijdig voorkomen. Aan het aanmeten gaat een gedegen onderzoek vooraf, waarbij zorgvuldig in kaart wordt gebracht met welk podotherapeutisch hulpmiddel u het beste geholpen bent.

Bekijk alle podotherapeutische hulpmiddelen

Podotherapie nieuws

Lees meer over de laatste innovaties en achtergrondinformatie op het gebied van podotherapie.

  • Voetbal enkelbandblessure

Hamstringblessure en voetbal

Hamstringblessure en voetbal Van alle bovenbeenblessures is de hamstring de meest aangedane onder voetballers. Eenmaal een hamstringblessure gehad vergroot [...]

  • sportpodotherapie

Liesblessure bij het voetballen

Liesblessure bij het voetballen Een liesblessure wordt veelal gezien bij mannen en komt met name voor bij voetbal. De [...]

  • Kinderen en platvoeten

Help, mijn kind heeft platvoeten

Kinderen en platvoeten  Kinderen worden geboren met platvoeten. In de leeftijd van 7 tot 10 jaar is de voetboog [...]

Bekijk het nieuws archief

Kunnen wij u helpen? Vul het contactformulier in of bel 085 053 00 33.

Neem contact op