Basketbal en blessures
De Nederlandse Basketball Bond is in 1947 opgericht en heeft momenteel zo'n 40.000 leden. Officieel is basketbal geen contactsport, maar tijdens een wedstrijd vindt er toch vaak contact plaats. Bovendien wordt er tijdens een basketbalwedstrijd veel gesprongen, waardoor het risico op blessures wordt vergroot. De meeste basketbalblessures ontstaan aan de enkels en knieën, door een verdraaiing of door een ongelukkige landing na het springen. Ervaar jij klachten tijdens het basketballen, vraag dan een intake aan zodat wij je kunnen helpen.
Maak direct een afspraak |
Basketbalblessures genezen
Het aanpakken van de oorzaak is het belangrijkste aspect in het aanpakken van blessures. Door te onderzoeken hoe een blessure ontstaan is, kan deze gericht worden aangepakt. In sommige gevallen lijkt het in eerste instantie domme pech, maar de oorzaak kan ook liggen in een lichte afwijking van het lichaam. Door het uitvoeren van een sporttherapeutisch onderzoek achterhalen we de oorzaak van de klachten. Zodoende kunnen we de juiste therapie toepassen om de klachten te genezen en om er voor te zorgen dat deze in de toekomst worden voorkomen.
Plan direct een afspraak zodat we u kunnen helpen
Afspraak maken
Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard proberen wij rekening met het door u opgegeven voorkeursdagdeel.
Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard proberen wij rekening met het door u opgegeven voorkeursdagdeel.
|
![]() |