Podotherapie Hermanns over op nieuw softwaresysteem

Deze week is Podotherapie Hermanns overgeschakeld op een nieuw softwaresysteem op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Met deze overstap zetten wij onze visie van ‘innoveren in de voetzorg’ met trots voort.

Een van de voordelen die het nieuwe systeem biedt, is dat het de podotherapeuten veel administratief werk uit handen neemt, waardoor hij of zij meer tijd over heeft voor het echte ‘mensenwerk’. De podotherapeut heeft meer tijd voor de persoonlijke verbinding, en kan meer aandacht geven voor het verlenen van zorg. Daarnaast wordt er in het nieuwe systeem veel meer informatie over uw voeten opgeslagen, waardoor hulpmiddelen nóg beter op maat gemaakt kunnen worden. Zo wordt uw behandeling naar een hoger niveau getild, met betere resultaten en een sneller herstel als gevolg.

  • Meer informatie over uw voeten voor de juiste behandeling
  • Minder administratie, meer mensenwerk
  • Snellere contacten met andere zorgverleners voor de juiste doorverwijzing
  • Sneller delen van informatie met partners, zodat de kwaliteit van de zorg omhoog gaat

Het kan in de eerste week zijn dat u wellicht ten onrechte een email ontvangt, hier hoeft u verder geen actie op te ondernemen. Tijdens de overgang van het ene systeem naar het andere kunnen er soms enkele kleine foutjes ontstaan. Deze zijn inmiddels grotendeels gladgestreken en we zijn dan ook enthousiast over de toekomst.

Wij hopen u met dit nieuwe softwaresysteem ook de komende jaren weer van de best mogelijke voetzorg te mogen voorzien.

Pododynamics

Project team ‘Pododynamics’