Podotherapie Beverwijk

Podotherapie Beverwijk
Podotherapie Hermanns praktijk Beverwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Beverwijk? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Beverwijk o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Beverwijk

Dellaertlaan 2
1945 WG Beverwijk, Noord-Holland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Beverwijk

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Wanneer u op de Plesmanweg in oostelijke richting rijdt ziet u op een gegeven moment het zwembad van Sportfondsenbad Beverwijk aan uw linkerkant. Sla vervolgens de 2e weg rechtsaf. U rijdt de Dellaertlaan op. De praktijk bevindt zich in het gebouw van Interfysio, aan de linkerzijde van de weg. U kunt voor de deur parkeren.

Parkeren

Er is parkeerruimte beschikbaar rondom het Gezonheidscentrum Wijkerbaan.

Locaties in de buurt

Hoofddorp, Noordwijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Beverwijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijkerbaan.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak voor bij onze praktijk voor podotherapie in Beverwijk.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen