//Sportpodotherapie
Sportpodotherapie2019-01-30T14:52:41+01:00

Sportpodotherapie

Sportpodotherapie Hermanns behoort bij de eerste bedrijven met sportpodotherapeuten in dienst. De sportpodotherapeuten behandelen atleten van elk niveau. Podotherapie Hermanns maakt sportzolen passend bij uw sportschoeisel. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en er wordt rekening gehouden met de eventuele correctie die de schoen al biedt.

Sportpodotherapie

Voorkom blessures

Hoewel sporten goed is, kan het ook hoge belastingen hebben op het lichaam waardoor blessures kunnen ontstaan. De krachten die op uw voeten ontstaan kunnen tot drie keer groter zijn dan uw lichaamsgewicht, afhankelijk van de sport die u beoefent. Veel sporters hebben te maken met met (terugkerende) blessures, meestal te wijten aan een verkeerde voetstand of een verkeerd functioneren van de voeten. Uiteindelijk kan dit resulteren in blessures aan o.a. enkels, knieën, heupen en rug. Door middel van podotherapeutische sport-steunzolen kunnen deze blessures voorkomen of verholpen worden.

Tijdens het sporten zijn de krachten en drukverdelingen op uw voeten anders dan tijdens normaal lopen en staan. Bovendien wordt een heel ander type schoeisel gedragen. Om deze redenen moeten tijdens het sporten andere zolen worden gedragen dan in uw normale schoenen.

Sportpodotherapie website

Wij hebben een aparte website ingericht om de sporters nog beter van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.sporttherapeuten.nl.

Heeft u last van een blessure? Maak dan een afspraak en laat de klacht onderzoeken door de podotherapeut. Wij verhelpen het probleem of verwijzen u door naar de juiste specialist.

Maak een afspraak