Podotherapie Vlissingen

Podotherapie Vlissingen
Podotherapie Hermanns praktijk Vlissingen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Vlissingen? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Vlissingen o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Vlissingen

Rozengracht 6
4382 PA Vlissingen, Zeeland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Vlissingen

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Rij vanuit het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in zuidelijke richting over de Koudekerkseweg. Sla na 250 meter linksaf richting Sottegemstraat. Sla na 280 meter rechtsaf richting Nieuw Bonedijkelaan en vervolgens na 150 meter linksaf richting Singel. Sla na 85 meter linksaf richting Rozengracht. Na 110 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk in de straat.

Locaties in de buurt

BreskensGoesHeinkenszandMiddelburgTerneuzen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Vlissingen is gelegen in de praktijk van Fysiotherapie Rozengracht.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, claudicationetwerk.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak voor bij onze praktijk voor podotherapie in Vlissingen.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen