Podotherapie
Culemborg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Culemborg of omgeving? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Culemborg o.a. terecht voor de volgende diensten:
  • Podotherapeutisch onderzoek & behandeling van pijnklachten bij het bewegen
  • Aanmeten van steunzolen
  • Aanmeten van orthopedische schoenen*
  • Comfortschoeisel met op maat gemaakt voetbed zoals slippers, sandalen en huisschoenen​

* Orthopedische schoenen kunnen niet op iedere locatie worden aangemeten. Voor een aanmeetlocatie bij u in de buurt, gelieve te bellen naar ons hoofdkantoor.
Podotherapie Culemborg
Prijsseweg 77
4105 LE Culemborg, Gelderland


Plan route
Parkeren
Er is vaak voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor de deur.
Overige opmerkingen
Deze​ locatie is rolstoelvriendelijk​.
Omschrijving van het pand
De praktijk bevindt zich in het gebouw van Coret Fysiotherapie. Via de hoofdingang (te herkennen aan de grote deuren) kunt u naar binnen. Voor mindervaliden is het wel belangrijk om te weten dat de deuren niet automatisch open gaan, houdt hier dus rekening mee.

Voor zowel de wachtkamer als de behandelruimte moet u naar boven. In de hal waar u zich bevindt als u binnenkomt bevinden zich een lift en trap waar u gebruik van kunt maken. Tevens is hier ook het toilet voor mindervaliden. Eenmaal boven kunt u gelijk in de wachtkamer plaatsnemen, u hoeft zich niet eerst te melden. Indien u naar het toilet moet is er boven een heren- en damestoilet aan het eind van de fitnessruimte, te herkennen aan de poppetjes op de deur.​
Locaties in de buurt


Podotherapie Hermanns
 Afspraak maken