Podotherapie
Geldermalsen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Geldermalsen of omgeving? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Geldermalsen o.a. terecht voor de volgende diensten:
  • Podotherapeutisch onderzoek & behandeling van pijnklachten bij het bewegen
  • Aanmeten van steunzolen
  • Aanmeten van orthopedische schoenen*
  • Comfortschoeisel met op maat gemaakt voetbed zoals slippers, sandalen en huisschoenen​

* Orthopedische schoenen kunnen niet op iedere locatie worden aangemeten. Voor een aanmeetlocatie bij u in de buurt, gelieve te bellen naar ons hoofdkantoor.
Podotherapie Geldermalsen
Herman Kuijkstraat 19
4191 AH Geldermalsen, Gelderland


Plan route
Parkeren
Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar op eigen terrein, vlak voor de deur. Voor invaliden is er aan de rechterzijde van het gebouw een speciale parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats loopt een pad zonder obstakels naar de ingang van de praktijk. Staat het hier vol dan kunt u verderop in de straat parkeren of in de parkeervakken op de Prins Bernhardlaan (straat verderop). Dit is beide gratis. Tegenover de praktijk in de straat is het betaald parkeren.
Overige opmerkingen
Deze​ locatie is rolstoelvriendelijk​.
Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Geldermalsen is gevestigd bij Huisartsenpraktijk Geldermalsen, in de voormalige Openbare Bibliotheek. Deze locatie is uitstekend per openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Via de hoofdingang (te herkennen aan de grote rode deuren) kunt u naar binnen. Ook voor een rolstoel is dit breed genoeg. De deuren gaan alleen niet automatisch open, houdt hier rekening mee.
Eenmaal binnen komt u in een grote hal met daar een balie en een wachtruimte aan uw linkerzijde. U hoeft zich niet eerst te melden. U kunt direct plaatsnemen.


Podotherapie Hermanns
 Afspraak maken