Podotherapie Amsterdam

Podotherapie Hermanns – 2 praktijken in Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze podotherapiepraktijken in Amsterdam. Met twee verschillende locaties hoeft u nooit lang te wachten voor een afspraak – meestal kunt u binnen twee dagen al terecht.

Wij gaan nét dat stapje verder om u weer zorgeloos te laten bewegen. Onze podotherapeuten voorzien u van advies en behandeling bij bewegingsklachten, zoals pijn aan de voeten, tenen, benen of rug. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een therapie zoals voet-oefeningen, een podotherapeutisch hulpmiddel zoals op maat gemaakte steunzolen, of een doorverwijzing. Waar wilt u geholpen worden? U vindt ons in de wijken Amstelkwartier en IJburg.

Spring meteen naar:

Wilt u een locatie elders in Nederland bezoeken? Bekijk dan ons overzicht podotherapie-praktijken.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Amsterdam Amstelkwartier

Adres

Podotherapie Amsterdam Amstelkwartier
Amstelbeststraat 56/58
1096 GD Amsterdam

Telefoon: 085-053 00 33

Routebeschrijving

Wanneer u vanaf de A10 komt, neem afslag 11 en volg stadsroute 111 (S111) in noordelijke richting. U rijdt de Spaklerweg op. Ga vervolgens na 200 meter linksaf de Welnastraat in en neem meteen de eerste afslag rechtsaf de Amstelbeststraat in.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Amsterdam Amstelkwartier is gevestigd in Gezondheidscentrum Amstelkwartier. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, verloskundigen, apotheek en psychiatrie.

Podotherapie Amsterdam Amstelkwartier
Podotherapie Hermanns praktijk Amsterdam Amstelkwartier

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Amsterdam IJburg

Adres

Podotherapie Amsterdam IJburg
Daguerrestraat 140
1087 DJ Amsterdam

Telefoon: 085-053 00 33

Routebeschrijving

Volg stadsroute S114 naar IJburg. Wanneer u over de IJburglaan rijdt, neem de afslag naar de Daguerrestraat. De praktijk bevind zich op het einde van de straat aan de rechterzijde.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar vlak voor de deur.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Amsterdam IJburg is gevestigd bij Fysiotherapie Corpus Company.

Podotherapie Amsterdam IJburg
Podotherapie Amsterdam IJburg

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie.

Locaties in de buurt

Amsterdam AmstelkwartierHoofddorp.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen