Podotherapie Burgh-Haamstede

//Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh Haamstede

Podotherapie Burgh Haamstede

De Roterij 15
4328 BB, Burgh-Haamstede

Routebeschrijving Podotherapie Burgh-Haamstede

Rijdt vanaf Sportpark Van Zuijlen in oostelijke richting over de Leliëndaleweg. Sla na 210 meter rechtsaf richting Burghseweg Sla na 830 meter rechtsaf richting Zuidstraat en vervolgens na 30 meter linksaf richting de Ring. Sla na 390 meter rechtsaf richting De Roterij. Ga na 130 meter rechtsaf richting De Roterij. Na 120 meter bevindt de bestemming zich aan de linkerkant.

Parkeren

U kunt voor de deur parkeren

Omschrijving van het pand

Podotherapie Burgh-Haamstede is gelegen in het pand van Fysio for You

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, osteopathie en medisch fitness.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, osteopathie.

Overige opmerkingen Podotherapie Burgh-Haamstede

N.v.t.

Locaties in de buurt

Goes, Middelburg, Vlissingen, Yerseke, Zierikzee

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:37+01:00