Podotherapie
Gulpen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Gulpen of omgeving? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Gulpen o.a. terecht voor de volgende diensten:
  • Podotherapeutisch onderzoek & behandeling van pijnklachten bij het bewegen
  • Aanmeten van steunzolen
  • Aanmeten van orthopedische schoenen*
  • Comfortschoeisel met op maat gemaakt voetbed zoals slippers, sandalen en huisschoenen​

* Orthopedische schoenen kunnen niet op iedere locatie worden aangemeten. Voor een aanmeetlocatie bij u in de buurt, gelieve te bellen naar ons hoofdkantoor.
Podotherapie Gulpen
Rijksweg 29B
6271 AC Gulpen, Limburg


Plan route
Parkeren
Parkeren voor de praktijk is gratis. In Gulpen zijn veel parkeerplaatsen waarbij een parkeerschijf nodig is. Op het Willem-Alexanderplein op de Tramweg is ook een grote parkeerplaats. Indien deze vol is, kunt u ook parkeren aan het begin van de Tramweg bij de witte appartementen.
Overige opmerkingen
Podotherapie Gulpen is gelegen op de eerste verdieping, melden bij de balie hoeft niet. Dtp formulieren liggen in de wachtkamer.
Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns bevindt zich in Huisartsenpraktijk Gulpen​ en in Huisartsenpraktijk Ruijters. Met de trap of de lift kunt u naar de eerste verdieping, waar u plaats kunt nemen in de gedeelde wachtkamer. U hoeft zich niet te melden bij de assistente. De podotherapeut komt u hier ophalen. ​​​​


Podotherapie Hermanns
 Afspraak maken