Podotherapie Margraten

//Podotherapie Margraten
Podotherapie Margraten

Podotherapie Margraten

Podotherapie Margraten
Eijkerstraat 19
6269 BL, Margraten

Routebeschrijving Podotherapie Margraten

Vanuit het Gemeentekantoor buigt u rechts het Amerikaplein op. Ga met de bocht mee naar rechts, na 200 meter bevindt
de praktijk zich aan uw linkerzijde.

Wanneer men vanuit Maastricht over de Rijksweg rijdt, keert men bij het verkeerslicht in Margraten linksaf. Wanneer men aan de rechterkant het grote witte stadskantoor ziet, is het nog maar enkele meters verder en ziet men het nieuwe appartementencomplex “”Récidence Mergroate”” aan de linker zijde liggen. De praktijk bevindt zich in de kelder van het pand. ”

Omschrijving van het pand

Podotherapie Margraten is gelegen in het appartementencomplex “Résidence Mergroate”. Dit is een wit gebouw van vier verdiepingen.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Parkeren

Achter het pand is een parkeerplaats. Om binnen te komen dient u op de bel drukken van het appartementencomplex (Fysiotherapie), waarnaar u met de lift naar de kelder kunt gaan en de wachtkamer bereiken. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid aan de Eijkerstraat en Van Eynattenstraat.”

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

GulpenMaastricht Oost, Maastricht West, MeerssenValkenburg, Voerendaal

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:38+01:00