Podotherapie Kloosterzande

Podotherapie Kloosterzande-Cloosterstraat

Podotherapie Kloosterzande-Cloosterstraat

Pastoor Versterplein 11A
4587 CW, Kloosterzande

Routebeschrijving Podotherapie Kloosterzande

Rij vanuit de St Martinuskerk in noordelijke richting over de Pastoor Versterplein. Na 50 meter ligt de praktijk recht voor u.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Kloosterzande  is gevestigd in Gezondheidscentrum de Bron.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, manueel therapie, thuiszorg, psychologie, bloedafname, osteopathie en verloskundige.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

We werken samen met huisartsen en fysiotherapeuten.

Gezamenlijk spreekuur

Niet van toepassing.

Parkeren

U kunt zowel voor als naast de praktijk parkeren.

Overige opmerkingen

N.v.t..

Locaties in de buurt

BreskensHulst, Terneuzen.

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
9.5/10