Podotherapie Nederweert

//Podotherapie Nederweert
Podotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert
Loverstraat 6
6031 VD, Nederweert

Routebeschrijving Podotherapie Nederweert

Rij vanuit de Sint Lambertuskerk in westelijke richting over de Burgemeester Greijmansstraat. Neem de tweede afslag links over de Loverstraat. Na 300 meter ligt praktijk aan de linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Nederweert is gelegen in Gezondheidscentrum Nederweert. Dit is bij de huisartsenpraktijk van Hendricks & Adriaens.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, psycholoog, diëtist en een orthopedisch schoenmaker Vigo.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

We werken onder andere samen met huisartsen, psycholoog, diëtist en orthopedisch schoenmaker Vigo.

Locaties in de buurt

Asten, BudelMeijel, Someren, StramproyWeert

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:36+01:00