Podotherapie Schijndel

//Podotherapie Schijndel
Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel
Steeg 6
5482 WN, Schijndel

Routebeschrijving Podotherapie Schijndel

Rij vanuit het centrum van Schijndel over de Hoofdstraat in noord-westelijke richting. Sla rechtsaf naar de Kluisstraat. Na ongeveer 500 meter gaat de Kluisstraat over in de Steeg. Na enkele meters ligt het pand aan de linkerkant. Onze praktijk bevindt zich in het gebouw van Medisch Centrum Schijndel.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Schijndel is gelegen in het gebouw van Medisch Centrum Schijndel.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, logopedie, medische fitness, acupunctuur.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, kinderfysiotherapie.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

Best, Den BoschGemert, Helmond Noord, Helmond Oost, Oss.

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

 

2018-12-18T14:10:36+01:00