Podotherapie Etten-Leur

Podotherapeut Etten-Leur
Podotherapie-Etten-Leur

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Etten-Leur? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Etten-Leur o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Etten-Leur

Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Etten-Leur

Routebeschrijving

Rij vanaf hockeyclub Etten-Leur richting de Olympiade. Sla na 45 meter linksaf richting Couperuslaan. Sla na 130 meter rechtsaf richting Achter de Molen. Na 570 meter bent u aangekomen bij Podotherapie Hermanns Etten-Leur. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant op nummer 15.

Parkeren

U kunt parkeren bij de parkeerplaats bij het gebouw.

Locaties in de buurt

Breda, Rijen, Rucphen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Etten-Leur is gelegen in Huisartsenpraktijk De Wiek. Ga aan de voorzijde van het pand de draaideur door een neem vervolgens recht vooruit plaats in de wachtkamer. U wordt hier opgehaald door de podotherapeut.

Andere inpandige disciplines

Huisarts, verpleegkundige, psycholoog.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek