Podotherapie Etten-Leur

//Podotherapie Etten-Leur
Podotherapie Etten-Leur

Podotherapie Etten-Leur

Podotherapie Etten-Leur
Couperuslaan 22 (CentrumFIT)
4873 LR Etten-Leur

Routebeschrijving Podotherapie Etten-Leur

Vertrek vanuit de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur in oostelijke richting over de Stijn Streuvelslaan. Neem de eerste afslag op de rotonde richting Couperuslaan. Na 350 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Etten-Leur is gelegen in CentrumFIT Etten-Leur (fysiotherapie). De praktijk is gelegen  in het pand van CentrumFIT. Op dit terrein ligt ook o.a. kinderdagverblijf Boeffies & (B)Engeltjes en sportfaciliteiten van Topshot (bowlingbaan, tennisbaan en squashbaan).
Parkeren kunt u op de parkeerplaats van Topshot (Couperuslaan 18) en volg dan de bordjes van CentrumFit. Daarna kunt u paadje rechts van de tennisbanen inlopen en dit helemaal uitlopen, waar aan het einde CentrumFit zit.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie (o.a. gespecialiseerd in: sportfysiotherapie, COPD fysiotherapie, manueel therapie, Dry Needling), chiropractie, welness therapie, stress counseling, medisch pedicure, vitaliteitscoach, voedingsbegeleiding.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, chiropractie, medisch pedicure.

Parkeren

Parkeren kunt u op de parkeerplaats van Topshot (Couperuslaan 18) en volg dan de bordjes van CentrumFit. Daarna kunt u paadje rechts van de tennisbanen inlopen en dit helemaal uitlopen, waar aan het einde CentrumFit zit.

Locaties in de buurt

Breda Noord, Breda Noord-West, Breda West, Breda Zuid-Oost

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:37+01:00