Podotherapie Rucphen

//Podotherapie Rucphen
Podotherapie Rucphen

Podotherapie Rucphen

Podotherapie Rucphen
Het Huisartsenteam
Zundertseweg 3a
4715 CH  Rucphen

Routebeschrijving Podotherapie Rucphen

Met auto:

Openbaar vervoer:

Omschrijving van het pand

Andere inpandige disciplines

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

 

2018-12-18T14:13:11+01:00