Podotherapie Blerick

//Podotherapie Blerick
Podotherapie Blerick

Podotherapie Blerick

Podotherapie Blerick
Averbodestraat 2
5921 ES Blerick

Routebeschrijving Podotherapie Blerick

Vanuit de Hema gezien, steekt u de Witherenstraat over en de Averbodestraat in. De praktijk bevindt zich aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand Podotherapie Blerick

Podotherapie Blerick is gelegen in Gezondheidscentrum op de Averbodestraat in hetzelfde pand als huisartsenpraktijk van Dr. Kmak en Dr. Tran.

Andere inpandige disciplines

Diëtistenpraktijk Sandra Stoopen, huisartsen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Diëtist en huisartsen.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

U kunt aan de weg gratis parkeren (let op: u mag niet op de oprit parkeren).

Overige opmerkingen

Na binnenkomst kunt u direct in de wachtkamer plaats nemen.

Locaties in de Buurt

Baarlo, Grubbenvorst, Maasbree, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo Noord, Venlo Oost, Venlo Zuid Emmastraat, Venlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:37+01:00