Podotherapie Deurne Centrum

//Podotherapie Deurne Centrum

Podotherapie Deurne Centrum

Podotherapie Deurne Fysiomix

Podotherapie Deurne Centrum

Stationsplein 9
5751 JN, Deurne

Routebeschrijving Podotherapie Deurne Centrum

Vertrek vanuit het NS station in noordelijke richting over de Stationslaan. Het pand bevindt zich op de hoek van het Stationsplein en de Stationslaan.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Deurne Centrum is gelegen in het gedeelte van fysiotherapie FysioMix.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, praktijk ondersteuner.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

We werken o.a. samen met fysiotherapie, praktijk ondersteuner.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

Asten, Deurne Noord, Helmond Noord, Helmond Oost, Someren

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:39+01:00