Podotherapie Helmond Noord

//Podotherapie Helmond Noord
Podotherapie Helmond Oost

Podotherapie Helmond Oost

Podotherapie Helmond Noord (Buurtschap Eeuwsels)
Nieuwveld 99
5702 KS, Helmond

Routebeschrijving Podotherapie Helmond Noord

Rij vanuit ROC Ter AA in oostelijke richting en ga met de bocht mee naar links. Na 250 meter bevindt de praktijk zich aan de overzijde van de weg.

Omschrijving van het pand Podotherapie Helmond Noord

Podotherapie Helmond Noord is gelegen in appartementengebouw Noorderlicht bij huisartsenpraktijk Van Dommelen.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk en naast het gebouw.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.

Locaties in de buurt

Asten, Deurne Noord, Deurne Centrum, Eindhoven, Eindhoven Gezondheidscentrum HartjeGemert, Helmond Oost, SchijndelSomeren

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2019-03-28T16:04:17+01:00