Podotherapie Kaatsheuvel

//Podotherapie Kaatsheuvel
Podotherapie Kaatsheuvel

Podotherapie Kaatsheuvel

Podotherapie Kaatsheuvel
Frans Halsstraat 1
5171 XD, Kaatsheuvel

Routebeschrijving Podotherapie Kaatsheuvel

Komend vanaf de Hilsestraat neem de rotonde en rijdt de Frans Halsstraat op. Na +/- 200 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde. Komend vanaf de Europalaan sla de Frans Halsstraat in. Na +/- 150 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Kaatsheuvel is gelegen in Gezondheidscentrum de Pannenhoef. De praktijk ligt naast basisschool Den Bussel.

Andere inpandige disciplines

Oefentherapie, cesartherapie, logopedie, huisartsen, diëtist, kinderfysiotherapeut.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, kinderfysiotherapie, oefentherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de straat in de parkeerhavens voor het pand.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Breda Noord, Breda Noord-West, Breda West, Breda Zuid-Oost, Den BoschTilburg HorusTilburg Noord, Tilburg Oud-Zuid

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:36+01:00