Podotherapie Maasbree

//Podotherapie Maasbree
Podotherapie Maasbree

Podotherapie Maasbree

Podotherapie Maasbree
Op de Kemp 36
5993 BN, Maasbree

Routebeschrijving Podotherapie Maasbree

Rij vanuit de Pastoor Leursstraat bij Kwalitaria Maasbree de straat Op de Kemp in. De praktijk ligt aan de linkerzijde en is herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Vanuit de Basisschool de Violier, rij de straat Op de Kemp in. Het gebouw ligt aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Maasbree is gelegen in het Paramedisch Centrum Maasbree (oude Groene Kruis gebouw).

Andere inpandige disciplines

Bedrijfsarts, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, osteopathie, diëtetiek, prikdienst, accupuntuur, homeopathie, logopedie, kindercoaching, elastische kousen, mindfullnes, hypno- en psychotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, oefentherapie en osteopathie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen bij de basisschool.

Locaties in de buurt

BaarloBlerick, Kessel, MeijelPanningen, SevenumVenlo Noord, Venlo Oost, Venlo Zuid Emmastraat, Venlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:38+01:00