Podotherapie Sevenum

//Podotherapie Sevenum
Podotherapie Sevenum

Podotherapie Sevenum

Podotherapie Sevenum
Pastoor Vullinghsstraat 10
5975 AP  Sevenum

Routebeschrijving Podotherapie Sevenum

Rij vanuit kerk in noordelijke richting naar de Pastoor Vullinghsstraat. Na 160 meter bevindt zich de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Sevenum is gelegen in Medisch Centrum Sevenum aan het Pastoor Vulinghsplein.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, cesartherapie, chiropraktie, acupunctuur, apotheek, logopedie, psychologie, psychotherapie, J-TEK.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen bij de basisschool.

Overige opmerkingen

U kunt plaats nemen in de wachtkamer in de apotheek.

Locaties in de buurt

Baarlo, Blerick, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Panningen

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:38+01:00