Podotherapie Venray

//Podotherapie Venray
Podotherapie Venray

Podotherapie Venray

Podotherapie Venray (Buurtschap Landweert)
Keizersveld 9F
5803 AM, Venray

Routebeschrijving Podotherapie Venray

Rij vanuit Montessorischool in Venray (in de wijk Landweert) in noordelijke richting over de Sleutelbloem. Sla na 240 meter rechtsaf richting Keizersveld. Na 80 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand Podotherapie Venray

Podotherapie Venray is gelegen in Gezondheidscentrum Zorg de Keizer gelegen op Keizersveld.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie, diëtist, voedingscoach, oefentherapie, energetische therapie, integrale scholing, logopedie, medisch fitness, perfect bewegen, psychologie, tandtechniek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie, ergotherapeut, osteopaat, diëtist, voedingscoach.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen

Op deze locatie is een stoeltjeslift aanwezig voor patiënten die minder mobiel zijn. Bent u helemaal niet mobiel, dan helpen we u graag op een andere locatie zoals Horst, Meerlo of Overloon.

Locaties in de buurt

Bergen, Deurne Noord, Deurne Centrum, Horst, Meerlo, Overloon, Sevenum, Sint Anthonis

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

2018-12-18T14:10:38+01:00